Våre referanser 

Vi har erfaring fra en rekke bransjer, for eksempel landbruk og veterinær, bygg og anlegg, servering og dagligvare. Her er noen av våre fornøyde kunder. 

Jokerweb.jpg

Høy presisjon og en god diskusjonspartner

Sentrum Kjøp, Sentrum Eiendom og Aurstad Handel har vært kunde hos Reinheim Regnskap siden 1995. Vår erfaring er at Reinheim Regnskap er et regnskapskontor med høy integritet og er til å stole på. De har alltid høy presisjon i alle oppgaver, tidsfrister overholdes, og ikke minst så er Reinheim Regnskap en god diskusjonspartner og rådgiver på flere områder tilknyttet regnskap, økonomi og organisering av virksomhetene.

Både i Sentrum Kjøp og i tidligere Aurstad Handel har vi valgt å benytte Reinheim Regnskap som en lokal og nær samarbeidspartner i stedet for å benytte Norgesgruppens regnskapstilbud.

Vi kan anbefale Reinheim Regnskap til andre potensielle kunder.

Sentrum Kjøp, Sentrum Eiendom og Aurstad Handel ved styreleder Erik Ulateig

DSC_9637.jpg

Kan trygt anbefales

Vi har brukt Reinheim Regnskap AS som regnskapsfører for alle våre selskaper siden 2005. Vi har gått fra å være en nyoppstartet bedrift til en mellomstor bedrift med forventet samlet omsetning på 70 millioner i 2017.

De er svært effektive, alltid tilgjengelige, overholder frister og viser stor evne til å sette seg inn i spesielle forhold ved den enkelte bransje.

Reinheim Regnskap AS kan trygt anbefales for dem som trenger en dyktig regnskapsfører som gjør det lille ekstra for sine kunder.

Dyreklinikkene AS ved daglig leder Eirik Nilssen

 
Thøring Hyttefabrikk.jpg

Sikre på at lover og regler blir fulgt

Medarbeiderne i Reinheim Regnskap kjenner oss og vet hva vi trenger. Lokal forankring er en klar fordel i forhold til å se våre utfordringer.

Vi føler oss sikre på at lover og regler blir fulgt, og om vi er usikker på noe i «regnskapsverdenen», får vi avklaringer og gode råd fra Stein Arild.

Thøring og sønner, ved daglig leder Roar Kolberg

Bilruter189.jpg

God prosess for personalutvikling

Reinheim Regnskap AS har bistått Lesja Innkjøpslag SA i arbeidet med å etablere et opplegg for utviklingssamtaler (medarbeidersamtaler).  I prosessen var det tett dialog mellom oss og Reinheim Regnskap.

Lesja Innkjøpslag SA er godt tilfreds med dette samarbeidet med Reinheim Regnskap. Vi vil spesielt framheve deres faglige innsikt med forståelse for våre interne forhold, strukturelle og systematiske tilnærming, det gode samarbeidsklimaet samt leveranser innen avtalte tidsfrister.

Lesja Innkjøpslag SA ved daglig leder Ola Ulfsby Bottheim